Fii oaspetele nostru! Vizitează Moldova!


cover-tourism-video.jpg

Republica Moldova are un nou spot video turistic, cu care se poate lăuda, pentru că este unul cu adevărat reuşit.

Totul s-a întâmplat cu o lună în urmă, când a fost lansat spotul principal al campaniei „Fii Oaspetele Nostru”, cu scopul de a promova Republica Moldova ca destinaţie turistică. Totodată, campania îşi propune, de asemenea, să încurajeze toţi cetăţenii Republicii Moldova, atât pe cei de acasă, cât şi pe cei plecaţi peste hotare, să îşi promoveze ţara de baştină, să-şi invite prietenii din străinătate în ospeţie în Moldova, fiindu-le gazde şi ghizi, devenind astfel adevăraţi „ambasadori ai plaiului nostru natal”.

Mă bucur că, în sfârşit, avem un filmuleţ care redă foarte profund autenticitatea Moldovei, ospitalitatea neamului nostru, bogăţia tradiţiilor şi profunzimea relaţiilor inter-umane.

Clipul video a fost filmat în toamna anului trecut, în satul Furceni din raionul Orhei, unde găsim o privelişte de o frumuseţe rară şi de o însemnătate majoră pentru tezaurul Moldovei.

Regizorul spotului este Viorel Mardare, iar conceptul îi aparţine lui Eugen Boico. La scenariu s-a lucrat aproximativ o lună, iar bugetul producţiei a fost de 10 mii de euro.

Cert este că, la doar două săptămâni după lansarea acestuia, spotul de promovare a Republicii Moldova în calitate de destinaţie turistică avea deja sute de mii de vizualizări.

Majoritatea afirmă că spotul a devenit viral în scurt timp datorită personajului-cheie, aşa-zisul Brad Pitt care descoperă viaţa simplă din satele Moldovei. Totuşi, actorul din filmuleţ nu este celebrul star de la Hollywood, dar un olandez care nu are nicio treabă cu actoria. Numele lui este Ronald Huisman. Ronald activează în domeniul IT şi chiar a lucrat pentru mai multe proiecte din Republica Moldova. Adevărul este că actorul chiar seamănă izbitor de mult cu Brad Pitt. Dar, mă rog, nu este acesta punctul forte al video-ului.

După cum am menţionat anterior, ceea ce mă face să mă mândresc cu acest filmuleţ este faptul că acesta scoate în evidenţă: ospitalitatea poporului moldovenesc, natura pitorească şi neatinsă a plaiului nostru mioritc, specificul bucătăriei noastre naţionale, celebrele vinuri moldoveneşti, dansul popular şi mesajul principal, ce vine din inima fiecărui moldovean – „În Moldova fiecare oaspete este special!”.

1511419150869.jpg

Screenshot_59.png

new-bitmap-image-2.jpg

video--mosule--matale-macar-stii-cine-i-aista--noul-spot-de-promovare-a-r--moldova-in-campania-be-our-guest-39194.jpg

Dar, de ce să vorbim mult, când mai bine este să vezi o dată, decât să auzi de mai multe ori. Vă invit să vizionaţi acest filmuleţ accesând AICI.

Ei, cum vi se pare? Nu-i aşa că, imaginile vorbesc de la sine?

Sper că v-a plăcut şi, respectiv, pentru a promova împreună ospitalitatea poporului nostru şi atracţiile turistice din Republica Moldova vă propun să folosiţi hashtag-urile: #MoldovaTuristică, #DescoperăMoldova, #ViziteazăMoldova, #FiiOaspeteleNostru, #DiscoverMoldova, #VisitMoldova, #BeOurGuest, #MoldovaDiscoverTheRoutesOfLife şi #ÎnMoldovaFiecareOaspeteEsteSpecial în comunicarea pe reţelele sociale, ceea ce va spori vizibilitatea ţării noastre.

Urmăriţi desfăşurarea campaniei „Fii Oaspetele Nostru” şi noutăţile acesteia pe platforma web a campaniei, precum şi pe paginile Facebook şi Instagram.

Iar AICI puteţi găsi imagini frumoase cu mesaje amuzante şi adevărate, pe care le puteţi utiliza în postările de pe reţelele de socializare.

25158304_10208049084063668_2284366098721032715_n

KmFiUXlC9wo

img-slides-slide-8

MNcrKrZW9Ek

bog_cover3

Mi3i4PgnDWU

Campania „Fii Oaspetele Nostru” face parte din Programul de promovare a Republicii Moldova sub egida brandului turistic de ţară – Pomul Vieţii, alături de o serie de evenimente de promovare a patrimoniului cultural-turistic, implementată de Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor, cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID şi Guvernul Suediei şi a Ministerului Economiei şi Infrastructurii a Republicii Moldova.

a-fost-lansata-campania-de-promovare-a-moldovei-si-spotul-video-fii-oaspetele-nostru.jpg

16939699_1302665459810025_4720768621392091788_n.png

Sursa foto: Moldova: Discover the routes of life

Disclaimer: Acesta nu este un articol sponsorizat, însă sunt dispus să negociez referitor la careva colaborări sau parteneriate. Pentru detalii lăsaţi un mesaj pe pagina de FB a blogului.

Copyright © 2016-2017. Sanchoss. Toate drepturile rezervate.

2 gânduri despre “Fii oaspetele nostru! Vizitează Moldova!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s