Află cum poți ajunge de la pasiune la o carieră de succes


În acest weekend, CareerHub Moldova – un proiect de ghidare profesională și de dezvoltare a potențialului pentru construirea unei cariere de succes – invită toți tinerii ce-și doresc cu adevărat o carieră de succes la cel mai practic și motivațional eveniment din această toamnă – Career FORUM: My life, my work, my hobby, my passion.

Acest eveniment unic se va desfășura sâmbătă, pe data de 28 octombrie 2017, între orele 10:00-16:00, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău (sala Loft Lounge) și urmează să reunească peste 100 de participanți.

Va fi o zi în care istoriile de succes și ofertele de muncă își vor da întâlnire sub același acoperiș pentru a vă oferi cele mai utile informații, care vă vor ajuta ulterior să creați un parcurs profesional reușit.

După cum vă dați seama, Career FORUM este un eveniment motivațional ce are două componente esențiale pentru informarea și ghidarea persoanelor spre o carieră de succes:

sesiunea de discursuri motivaționale (11:00-16:00) – cu 12 speakeri din 12 domenii de activitate diferite, toate discursurile fiind axate pe experiența proprie a speaker-ilor, care deja au sesizat ce înseamnă o carieră de succes și potrivită sufletului. Veți afla ce trebuie de făcut pentru a găsi locul de muncă potrivit sau pentru a transforma pasiunea într-o activitate ce vă va aduce satisfacție morală și beneficii pecuniare.

Dacă sunteți tânăr și în căutarea unei experiențe de muncă pozitivă, nu ezitați să veniți să luați o doză de inspirație și să acumulați informații utile de la persoane care deja și-au împlinit acest vis. Pentru înregistrare, completați acest FORMULAR. Atenție! Locurile sunt limitate!

târgul de oportunități (10:00-16:00) – va întruni organizații comericale și necomerciale, ce vor veni cu oferte pentru angajare și dezvoltare a potențialului profesional.

Toate organizațiile ce doresc să-și promoveze ofertele de angajare și dezvoltare profesională sunt invitate să completeze acest FORMULAR. Atenție! Spațiul este limitat!

Amintim că, evenimentul este organizat de către CareerHub Moldova, în colaborare cu Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să apelați la persoanele de contact: Olesea Vascan, coordonator de proiect, tel.: 079977154 și Veronica Pascaru, manager de proiect, tel.:068893503. E-mail: careerhub.md@gmail.com

P.S. Dacă v-a plăcut articolul, atunci vă rugăm să-l distribuiţi în reţeaua Dumneavoastră de socializare ca să ne asigurăm că toate lumea va avea oportunitatea de a participa la cel mai practic și motivațional eveniment din această toamnă.

Sursa foto: CareerHub Moldova

Disclaimer: Acesta nu este un articol sponsorizat, însă sunt dispus să negociez referitor la careva colaborări sau parteneriate. Pentru detalii lăsaţi un mesaj pe pagina de FB a blogului.

Copyright © 2016-2017. Sanchoss. Toate drepturile rezervate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s