BestManager – un nou program de instruire de la Recruiter’s CLUB


bestmanager.JPG

De această dată, Recruiter’s CLUB vine cu un program de instruire cu totul special, ce are drept scop dezvoltarea competenţelor tinerilor antreprenori, directorilor, managerilor de resurse umane, managerilor superiori şi de linie, şefilor de echipă etc., adică tuturor celor care doresc să crească performanţele angajaţilor şi să-şi îmbunătăţească rezultatele financiare. În cadrul programului „BestManager” se pune un accent deosebit pe integrarea elementelor şi instrumentelor de management a resurselor umane în cadrul tuturor proceselor de business ce se desfăşoară în organizaţie.

Aşadar, dacă:

  • doriţi să dezvoltaţi un sistem practic de motivare financiară şi non-financiară a personalului, pentru a avea angajaţi fideli, motivaţi şi productivi;
  • doriţi să organizaţi un sistem eficient de dezvoltare a personalului, care vă va permite să îmbogăţiţi baza de cunoştinţe a organizaţiei şi să majoreze performanţele angajaţilor;
  • doriţi să fiţi mai organizat, să planificaţi sarcinile mai productiv şi să gestionaţi mai uşor situaţiile de stres;

atunci Programului programul „BestManager” vă oferă oportunitatea de a vă realiza aceste obiective prin intermediul celor 4 training-uri pregătite de echipa Recruiter’s CLUB.

Tot ce trebuie să facei este să vă înregistraţi şi să participaţi la acest program special de intruire. Formularul de participare îl găsiţi chiar AICI.

Programul „BestManager” urmează să se desfăşoare în perioada 16 mai – 9 iunie 2017, în format de Training divizat pe module.

Training-urile vor fi livrate de către specialişti calificaţi, nu doar teoriticieni, dar şi practicieni, adevăraţi profesionişti, cu o vastă experienţă în domeniul de activitate.

Programul de instruire este structurat astfel:

Modulul I Motivarea financiară şi non-financiară de la A la Z(16-17 mai 2017)trainer: Ina Burciu, manager resurse umane cu experienţă de peste 9 ani, trainer cu experienţă de peste 5 ani, specialist în Coaching.

Modulul II Dezvoltarea personalului(25-26 mai 2017)trainer: Inga Galben, manager dezvoltare şi evaluare în una din cele mai mari instituţii bancare din Republica Moldova cu experienţă profesională de peste 14 ani, Business-Trainer certificat.

Modulul III Stress Management(30 mai 2017) şi Modulul IV Time management(8-9 iunie 2017)trainer: Liudmila Siomina-Ghiţu, psiholog practician şi Business-Trainer certificat.

Apropo, aveţi posibilitatea să vă înscrieţi la întreg programul de instruire sau doar la modulele care vă sunt necesare. Totuşi, pentru a avea rezultate cât mai bune în activitatea profesională, se recomandă să parcurgeţi acest program integral.

Informaţii detaliate despre fiecare modul de instruire puteţi găsi AICI.

Training-urile se vor desfăşura în incinta Institutului Muncii (mun. Chişinău, str. Zimbrului 10). Pentru eficienţă maximă, locurile în grupurile de instruire sunt limitate şi nu pot să depăşească 20 de persoane.

Pentru detalii organizatorice nu ezitaţi să apelaţi la InfoLine: 079977154 sau recruitersclub.md@gmail.com.

12784228_10208949527519422_627553478_n

Despre RECRUITER’S CLUB:

Recruiter’s Club este o comunitate profesională de dezvoltare şi comunicare ce are misiunea de a oferi informaţii şi practici valoroase în domeniul recruiting-ului, contribuind la dezvoltarea personală şi profesională atât a specialiştilor în managementul resurselor umane, cât şi a tuturor persoanelor interesate de acest domeniu. Recruiter’s Club reprezintă o soluţie eficientă pentru a face faţă provocărilor în domeniul HR, prin edificarea unei comunităţi de persoane cu spirit inovator care să contribuie la îmbunătăţirea proceselor de recrutare şi selecţie a personalului în organizaţiile din Republica Moldova. Recruiter’s Club se identifică drept un mediator în relaţiile dintre candidaţi şi angajatori, contribuind direct la desfăşurarea proceselor de angajare de pe piaţa muncii din ţară. Mai nou, Recruiter’s Club şi-a luat angajamentul de a fi un catalizator în dezvoltarea carierelor de succes, prin organizarea de workshop-uri şi training-uri tematice relevante.

Pentru a fi la mereu la curent cu evenimentele organizate de către Recruiter’s CLUB, vă îndemn să fiţi cu ochii pe pagina web sau cea de Facebook a clubului, astfel încât să nu pierdeţi oportunitatea de a participa la acestea.

cps-recruit

Alege Excelenţa! Alege Recruiter’s CLUB! Alege să fii un MANAGER PROFESIONIST!

Sursa info şi foto: Recruiter’s CLUB

Disclaimer: Acesta nu este un articol sponsorizat, însă sunt dispus să negociez referitor la careva colaborări sau parteneriate. Pentru detalii lăsaţi un mesaj pe pagina de FB a blogului.

Copyright © 2016-2017. Sanchoss. Toate drepturile rezervate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s