Aniversarea I-a: La mulți ani, Blogu’ lui Sanchoss!!!


happy-birthday-marija-maria-050801090907-35212910-700-468.jpg

Salutare, dragi cititori ai blogului meu!

Din cauza balamucului de la serviciu, era cât pe ce să uit de un eveniment important pentru mine – aniversarea blogului. Da, dragi prieteni, exact un an în urmă, la data de 22 februarie 2016, am publicat primul articol pe blog. Așa că, la mulți ani, Blogu’ lui Sanchoss!

Nu-mi vine să cred că a trecut deja un an sau, poate ar fi mai bine de spus, doar un an… Pe de o parte, în această perioadă am reușit să aflu și să fac multe chestii legate de blog. Însă, pe de altă parte, încă mai sunt atât de multe idei pe care aș vrea să le realizez cu ajutorul blogului.

Aș vrea să menționez că, blogging-ul este o activitate foarte interesantă. Privind în urmă, îmi amintesc cu cât entuziasm m-am apucat să creez acest blog și să scriu articole.

Nu prea aveam idee ce înseamnă să fii blogger. De administrarea unui blog nici nu mai spun. A trebuit să încep totul de la zero. Dar, de mare ajutor mi-a fost participarea la ediția a II-a a Școlii Bloggerilor, fapt pentru care îi mulțumesc din suflet Mihaelei Josanu. Am învățat foarte multe chestii utile absolut de la toți cei care și-au împărtășit experiența în cadrul acestui curs. Multe lucruri am fost nevoit să le învăț și de sine stătător.

Nu știu cum vi se pare vouă, dragi cititori, dar eu sunt satisfăcut de rezultatele muncii mele. De sigur că, blogul mei necesită niște investiții pentru a-i îmbunătăți aspectul, dar cu timpul am să o fac și pe aceasta.

Printre altele, vreau să subliniez faptul că, blogul este o platformă minunată pentru comunicare cu voi, cei care îmi citiți articolele. Scriu, în special, pentru voi, deoarece atunci când am creat acest blog scopul a fost de a împărtăşi cu voi gândurile, opiniile, sugestiile, emoţiile, încercând, totodată, să fiu util pentru voi toţi, oferindu-vă informaţie interesantă şi sfaturi la diferite subiecte. Și să știți că, atunci când mă documentez pe o anumită temă, când mă pregătesc să răspund la întrebările și comentariile voastre, citesc foarte mult și astfel mă dezvolt profesional și personal, pentru că tind să fiu util și să vă ajut în limita posibilităților și cunoștințelor mele.

Tradițional, ca și la oricare altă aniversare, voi face anumite totalizări.

Sunt de acord că alții au rezultate mai bune în ceea ce privește numărul de vizitatori și vizualizări, comentarii, like-uri etc. Însă, vorba ceea: „Ne bucurăm cu ceea ce avem!”.

Iată câteva cifre din statistica oficială a blogului:

  • până la moment blogul a fost vizitat de 9625 de vizitatori din 58 de țări diferite (în mediu, cca 30 de vizitatori unici pe zi);
  • în total 167000 de vizualizări ale paginilor și articolelor de pe blog;
  • au fost publicate 205 articole;
  • 25 de persoane care urmăresc blogul;
  • 36 de comentarii.

E mult sau puțin? Nu aș vrea să judec… O las pe seama altora. Și chiar dacă sunt niște rezultate modeste, un lucru îl știu cu siguranță – îmi doresc și în continuare să vă bucur cu articole noi și interesante.

Aș vrea să finalizez acest articol cu cuvinte de mulțumire în adresa tuturor celor care citesc și apreciază articolele mele.

Prețuiesc și sunt recunoscător fiecărui cititor și oaspete al blogului meu. Mă simt extrem de fericit atunci când acest sentiment este reciproc.

Datorită vouă, Blogu’ lui Sanchoss există și se dezvoltă treptat, încetul cu încetul. Comunicarea cu voi îmi permite să merg înainte, să inventez și să implementez idei noi și interesante.

Iar, tuturor celor care au blog, am să le spun următoarele: Nu transformați blogul într-o afacere sau într-o platformă de turnat mizerie politică! Nu compromiteți conceptul de blogging! În rest, iubiți-vă blogul, pentru că este creația voastră și respectați-vă cititorii, pentru că ei sunt inspirația voastră.

Nu uitați să verificați când ați scris primul articol pe blog și să încercuiți cu roșu această dată în calendar – mai aveți încă un motiv de a sărbători…

Copyright © 2016-2017. Sanchoss. Toate drepturile rezervate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s