Reflecţiile lui Bob Marley despre iubire


Spui că iubeşti ploaia, dar foloseşti umbrela când mergi prin ea. Spui că iubeşti soarele, dar cauţi umbra când străluceşte. Spui că iubeşti vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea, sunt speriat când spui că mă iubeşti. – Bob Marley

64ffcfc3b7a4aaceb18b27a0ca8f4e77.jpg
Sursa foto: pinterest.com

Nu cred că există cineva care nu a auzit de Bob Marley. Cântăreţ, compozitor, chitarist şi activist jamaican, Bob Marley este cel mai cunoscut interpret de muzică reggae al omenirii, fiind privit ca un adevărat profet al mişcării Rastafari.

Bob Marley a cântat ca nimeni altul despre iubire! Este unul dintre cei mai mari artişti ai lumii, un om care a ştiut să înţeleagă femeile şi să cânte frumos despre iubire.

Având o fire sensibilă de artist, Bob Marley a fost un romantic desăvârşit. Mai jos vă prezint câteva din gândurile sale despre iubire:

Iubirea este dificilă, atunci când e iubire.

Poate că nu eşti primul în viaţa ei, nici ultimul şi nici unicul. Ea a iubit înainte să iubească din nou. Dar dacă ea te iubeşte pe tine acum, ce altceva mai contează?

Ea nu este perfectă. Însă, nici tu nu eşti perfect şi voi doi nu veţi fi niciodată perfecţi împreună. Dar, dacă ea te poate face să râzi, îţi dă posibilitatea să fii om, îţi iartă greşelile, atunci ţine-o lângă tine din răsputeri şi oferă-i tot ce-i mai bun de pe lumea aceasta.

Poate că nu se gândeşte la tine în fiecare clipă, dar îţi va oferi o parte din ea, chiar dacă ştie că ai putea să o distrugi – inima ei. Aşa că, nu o răni, nu o schimba, nu o analiza şi nu aştepta de la ea mai mult decât îţi poate oferi.

Zâmbeşte când te face fericit, spune-i când te supără şi fie-ţi dor de ea atunci când nu este alături de tine.

Oameni ideali nu există, dar întotdeauna va fi o persoană ce pentru tine semnifică idealul.

În realitate, orice persoană vă poate cauza durere şi suferinţe. Pur şi simplu, trebuie să găsiţi acea persoană care va merita lacrimile voastre.

Ce să spun? Să întrepătrunzi muzica şi cuvintele înţelepte este într-adevăr o artă. Pentru că a reuşit să o facă, Bob Marley va rămâne mereu o legendă…

Spre final aş vrea să vă reamintesc unul din hiturile lui Bob Marley, pe care cu siguranţă îl veţi reasculta cu mare plăcere! Click AICI.

Bob MARLEY.jpg
Sursa foto: flikr.com

Copyright © 2016-2017. Sanchoss. Toate drepturile rezervate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s