Încă o victimă a monstruosului incendiu din 11 noiembrie 2016


15045653_1181767728570498_430508473_n.jpg
Sursa foto: Guvern24.md

Incendiul devastator ce a avut loc în data de 11 noiembrie 2016 în sectorul Ciocana al mun. Chişinău a mai făcut o victimă. Este vorba de Angela Ursu, în vîrstă de 44 ani, originară din sat. Revaca, com. Sîngera. Cînd a izbucnit incendiul, femeia se afla în interiorul depozitului. Cu regret, pompierii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să o salveze. Aceasta a fost dată dispărută din moment ce nu era de găsit şi abia la data de 14 noiembrie 2016, după 4 zile de căutări, echipele de cercetare ale SPC şi SE al MAI au găsit în interiorul depozitului rămăşiţele carbonizate ale acesteia.

Familia este distrusă în urma acestui caz tragic. Încă o viaţă răpită de flăcări, un soţ îndurerat şi doi copii rămaşi fără dragostea şi grija mamei, fiul în vîrstă de 20 de ani fiind student, iar fiica de 11 ani – elevă.

Angela Ursu şi soţul său îşi întreţineau familia din veniturile mizere obţinute la locurile de muncă ale fiecăruia dintre ei.

Avînd în vedere că în cazul pompierului-erou Ivan Nogailîc s-au mobilizat mai mulţi oameni de bună credinţă, ce au făcut o faptă foarte bună, nemaipomenită, pe reţelele de socializare a fost lansat un nou apel, de data aceasta populaţia fiind chemată să facă încă un efort şi să ajute şi această familie. Persoanele sunt îndemnate să doneze atît cît au posibilitate, pentru a putea ajuta familia îndurerată să treacă peste această tragedie. Suma necesară este de 1000 euro.

Cei care binevoiesc să facă o donaţie au la dispoziţie platforma de crowdfounding Guvern24.md.

Cine nu are posibilitate de a face transferul, însă doreşte să facă o donaţie, poate apela la foştii colegi de serviciu ai Angelei (de la magazinul „Mîini Dibace”, bd. Dacia nr. 49), care vor primi ajutorul şi-l vor transmite familiei în ziua de joi, 17 noiembrie 2016, cînd va avea loc înmormîntarea. Persoana de contact este Carolina Climoveţcaia (mob. 069128134).

De menţionat că, în cazul lui Ivan Nogailîc deja s-a negociat cu banca care a operat creditul şi acum se realizează procedurile birocratice pentru a stinge datoria.

Aşadar, dragi prieteni, vin şi eu cu un apel către voi de a da dovadă de omenie şi compasiune şi să donăm fiecare cît poate ca să ajutăm cu bani familia Ursu.

Sincere condoleanţe familiei. Fiţi tari, noi vă suntem alături.

news700.jpg

Copyright © 2016. Sanchoss. Toate drepturile rezervate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s