Planifică-ți odihna din timp


12eb06590dc80d1ec796967956abe661_XL ecopresa.md.jpg
Sursa foto: ecopresa.md

Obosiți de rutina cotidiană, epuizați de munca pe care o facem zi de zi, încărcați de griji și probleme familiale, stresați de crizele ce au loc în domeniile politic, social și economic, cu toții ne dorim să evadăm din acest calvar și să ne petrecem o vacanță de vis, undeva departe de toate aceste nevoi.

Timpul trece foarte repede, parcă mai ieri a fost Crăciunul, dar acum suntem în pragul Sărbătorilor de Paști, care se apropie cu pas grăbit, așa că a venit timpul să ne gîndim unde și cum ne vom odihni în vara aceasta.

Recent, mi-am întrebat prietenii cum ar dori să-și petreacă vara aceasta. Unii mi-au răspuns că ar vrea să plece la mare. Unii, mai visători, au spus că și-ar dori să plece într-o croazieră. Au fost și unii care au susținut idea unor excursii sau pelerinaje pe teritoriul țării noastre. Mai mult ca atît, cîțiva prieteni s-au arătat entuziasmați de ecoturism. Din start aceștia și-au găsit și oponenți, căci o parte din prietenii mei au afirmat că sunt pasionați de vînătoare şi pescuit, iar vara aceasta și-ar dori să o petreacă anume în acest mod.

Eu, însă, aș vrea să plec vara aceasta la mare, în Bulgaria, în special pentru că aș dori ca fiica mea să se bucure de toate avantajele odihnei pe litoralul Mării Negre.

Dar, oriunde nu ne-am dori să ne petrecem vacanța, aceasta presupune o oarecare planificare, mai multe activități organizatorice: indentificarea destinației, selectarea hotelului, alegerea tipului de transport, procurarea biletelor, etc.

Iată că, anul acesta, ca și în ceilalți ani, în ajutor ne vine expoziția „TOURISM. LEISURE. HOTELS”. Aceasta este o expoziţie internaţională specializată, unica expoziţie din ţară la tema turism, odihnă şi hoteluri, anul curent fiind la cea de-a XXI-a ediţie.

Fiindcă nu dispun de prea mult timp liber din cauza serviciului, am constatat că această expoziție este o oportunitate enormă pentru a clarifica chestiuni ce țin de organizarea vacanței de vară pentru familia mea (oferte turistice, cazare, transport, asigurare medicală, etc.) și, totodată, a economisi timp.

Tradițional, expoziția se va desfăşura la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A. în perioada 7 – 10 aprilie 2016.

Din cîte am aflat de pe net, anul acesta vor veni cu oferetele lor peste 130 de companii din Moldova, Bulgaria, Ungaria, Vietnam, Israel, România, Slovacia, Ucraina şi Turcia. De asemenea, în cadrul expoziției se va organiza: tîrgul pachetelor turistice „Hot Travel Market”, prezentarea ofertelor speciale ale hotelurilor „Hotel Zone” şi, în premieră, noul proiect „Satul meu” – un proiect de promovare a turismului rural, precum și „Networking Event”eveniment de stabilire a contactelor de afaceri primare

Mai multe detalii găsiți aici, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Am mai aflat că în cadrul expoziției vor mai fi organizate tombole cu foi turistice și invitații pentru participarea la excursii în locurile cultural-istorice din Moldova și pe traseul turistic „Drumul Vinului”, ceea ce m-a motivat și mai mult să vizitez această expoziție.

Așadar, chiar dacă pe 7 și 8 aprilie sunt la serviciu, sîmbăta și duminica voi explora ofertele turistice puse la dispoziție în cadrul expoziției „TOURISM. LEISURE. HOTELS”. De mult nu am beneficiat de o vacanță. Cred că deja de vreo 5 ani, așa că anul acesta merit să mă odihnesc din plin. Deci, în weekend voi fi prezent la „Moldexpo”, unde vă recomand să veniți și voi.

Dragi prieteni, nu ignorați șansa de a vă organiza o vacanță de vis, acolo unde vă doriți, cu cine doriți și cum doriți.

turism_ro.jpg
Sursa foto: madein.md

expo.jpg

Sursa info: mybusiness.md și madein.md

Copyright © 2016. Sanchoss. Toate drepturile rezervate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s